Skip to main content
ORDERS OVER € 1.000,- NET EXCL VAT HAVE FREE SHIPPING

INTRODUCING XERJOFF K COLLECTION

INTRODUCING XERJOFF K COLLECTION
XERJOFF K is een collectie die zijn oorsprong vindt in de voormalige KEMI collectie van XERJOFF.

Naast dat de complete KEMI collectie is opgenomen in de XERJOFF K collectie, worden er tegelijkertijd vier nieuwe parfums in de K collectie geïntroduceerd; XERJOFF K BLUE.

XERJOFF K

Alchemie is een invloedrijke filosofische traditie uit de oudheid – het magische gevoel van transformatie.

Gebaseerd op deze filosofie - is XERJOFF K de collectie van unieke parfums gemaakt van puur natuurlijke ruwe elementen door middel van cryptische destillatietechnieken.

Parfum zoals we het kennen, had geen vorm kunnen krijgen zonder alchemistische studies en praktijken of het vakkundig omzetten van gewone inputs in edele substanties.

XERJOFF K bevindt zich op de grens tussen het tastbare en het ontastbare - het aardse en het etherische - het echte en het magische.



PARFUMS
AQUA REGIA - AURUM - HAYAT - 'ILM - JABIR - KEMI - LAYLA - LUNA - TEMPEST


PERFUME EXTRACTS
ELIXIR - TEMPEST





XERJOFF K BLUE

De parfumcollectie XERJOFF K BLUE is gebaseerd op de invloedrijke filosofische traditie van de alchemie die wordt geassocieerd met de holistische - ecologische - en de ethische methoden van de biodynamische filosofie.

Biodynamische landbouw en biodynamische tuinieren is de manier om wetenschap te integreren met de geest van de natuur.

Kosmische krachten zijn belangrijke ingrediënten om de cirkel van de XERJOFF K BLUE-collectie te voltooien met een nauwkeurige astrologische parfumproductiekalender.



PARFUMS
ETHER - HOLYSM - ASTORAL - EMPIRYAN

YOUR ORDER

Your cart is currently empty.
Click here to go to QUICK ORDER.
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing WE WILL NOTIFY YOU WHEN THIS IS BACK IN STOCK The max number of items have already been added There is only one item left to add to order There are only [num_items] items left to add to order
Item is added to cart
Item is added to cart